PILATES RADIONICA 17.11.2013.

SUBOTA, 10:00h - 12:00h

DISANJE – ZDJELIČNI NAGIB – MASTER CLASS

Jedna od najvažniji osnova Pilatesa je pravilno pilates disanje!
Znajući kako uzeti puni duboki dah je prava životna vještina. Puni dah širi život-dajući kisik cijelom tijelu, oslobađajući otpadne plinove kao ugljični dioksid, a stimulira kralježnicu i unutarnje organe.
 
Na našoj radionici naučit ćemo kako koristiti dijafragmalno i bočno pilates disanje što je osnova za pravilno izvođenje svih pilates vježbi. Bez disanja nema ni originalne Pilates metode (tada to postaje samo beznačajno micanje tijela koje dovodi do brzog umora, gubitka energije i ozljeda).

Ujedno ćemo naučiti kako dovesti kralježnicu u neutralan položaj – zdjelični nagib iz kojeg kreću svi pilates pokreti – vježbe.  Jednom kada to savladamo Pilates će nam postati užitak i s lakoćom ćemo izvoditi sve vježbe. Tijelo će nam biti odmornije, bit ćemo ispunjeni pozitivnom energijom i povećati ćemo kapacitet pluća te se zaštiti od ozljeda tijekom prakse.

Radionica je namijenjena svim polaznicima, posebno početnicima, a za redovne vježbače odlična za ponavljanje osnova i vraćanje na pravu, izvornu Pilates metodu. Radionicu ćemo završiti sa jednim izazovnim MASTER CLASS-om gdje ćete imati prilike upoznati master vježbe i upotpuniti svoju pilates praksu! SVI SU DOBRODOŠLI!

Cijena radionice: 150 kn.